حجت الاسلام دکتر عیسیزاده:
هدف، تربیت نسلی کارآمد با معنویت و دین مدار برای نظام مقدس اسلامی میباشد

معاون آموزشی نهاد در تحلیل برنامه درسی و وضعیت اعضای هیات علمی دانشگاههای استان، تصریح کرد: از جمله کارهای آینده پژوهی که توسط همکاران مدیریت گروههای معارف اسلامی انجام شده، محاسبه تعداد اساتید هیات علمی مورد نیاز است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام عیسیزاده معاون آموزشی نهاد در جلسه مجازی با دفتر استانی نهاد در دانشگاههای آذربایجان شرقی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام هادی(ع)، گفت: ایام ماه مبارک رجب به تعبیر پیامبر اکرم (ص) متعلق به خداوند متعال بوده و همگی در ضیافت او به سر میبریم. انشاالله خداوند توفیق مراقبت و استفاده از لحظات و برکات این ماه را به همه ما عنایت بفرمایند.
معاون آموزشی در تحلیل برنامه درسی و وضعیت اعضای هیات علمی دانشگاههای استان تصریح کرد: از جمله کارهای آینده پژوهی که توسط همکاران مدیریت گروههای معارف اسلامی انجام شده، محاسبه تعداد استاد هیات علمی مورد نیاز است. اما نکتهای که مسئولین وزارتین به آن تأکید داشتند این است که اختصاص ردیف به گروههای معارف از طرف دانشگاهها باید دنبال شود. لذا مسئولین دفاتر در دانشگاههای استان به این نکته توجه داشته باشند که در هر دورهای با رایزنی و مذاکره با رؤسای دانشگاه بتوانند در تعداد فراخوانی که برای دانشگاه اعلام میشود، یک یا دو ردیف را برای گروه معارف اخذ کنند. زیرا وزارتخانه همان اعلام نیازی که از سوی دانشگاه شده را ملاک عمل قرار میدهد. اما متأسفانه برخی رؤسا و مسئولین دانشگاهها در تعداد فراخوان اعلام شده، نسبت به گروه معارف با علم به اینکه نسبت به تعداد واحدهای ارائه شده در دانشگاه و تعداد اعضای هیات علمی مورد نیاز اشراف دارند، کم لطفی میکنند.
وی با اشاره به اقدامات زیربنایی صورت گرفته در ستاد ادامه داد: احیای بعضی از زیرساختهای ستادی مانند کمیته معارف که پس از حدود دو سال تعطیلی در همان ابتدای حضور بنده و همکاران در ستاد به سرعت شروع به کار کرد و برکات زیادی داشت. کمیته معارف در وزارتین متصدی و متکفل پیگیری مشکلات و امور مربوط به گروههای معارف هستند.
عیسیزاده درباره راه اندازی کمیته معارف در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یک جلسه در این رابطه برگزار شد و با پیگیری مدیر گروههای معارف اسلامی انشاالله کمیته معارف در دانشگاه آزاد به صورت کامل فعال خواهد شد و به مسائل مربوط به این دانشگاه رسیدگی می شود.
وی افزود: از دیگر کمیتهها و شوراهای مورد نیاز در ستاد، راه اندازی شورای معارف بود. این شورا با مأموریت پیگیری بحث دروس، محتوا و استادان معارف در دانشگاههای کل کشور راه اندازی شد که نقش سیاسگذاری و پیگیری مسائل مربوط به تحول دروس معارف و وضعیت استادان معارف را بر عهده دارد. در ذیل این شورا دو کمیسیون محتوا و استادان تشکیل شده و پیگیری این دو بخش را بر عهده دارند.
معاون آموزشی در ادامه تصریح کرد: یکی دیگر از زیرساختهای مورد نیاز، راه اندازی کارگروه آموزشی و پژوهشی است که درباره کلیه مسائل و پیشنهادات در حوزه آموزشی و پژوهش تبادل نظر میشود و سیاستهای کلی نهاد در این کارگروه مورد بررسی قرار میگیرد.
وی در آخر با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری، بیانیه گام دوم و اسناد بالادستی گفت: نیاز و ضرورت در دانشگاههای کل کشور، حرکت به سمت تربیت دینی و معنوی دانشجویان در تراز انقلاب اسلامی است. به عبارت دیگر هدف، تربیت نسلی کارآمد، با معنویت و دین مدار برای نظام مقدس اسلامی و آینده آن است. این رویکرد اقتضائات زیادی دارد. در عرصه استادان و دروس معارف نیز باید شاهد تحولی سریع و دقیق باشیم که در این راستا مدیریتهای ستاد این رویکرد را مد نظر و در اولویت قرار دادهاند.
ارسال به دوستان