حجت الاسلام دکتر عیسیزاده:
ستاد همیشه باید از صف چابکتر باشد و برای صف ایجاد انگیزه کند

معاون آموزشی نهاد: سازمان وقتی به موفقیت میرسد که برای خود چشماندازی داشته باشد و برای امور، نگاهها و برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجت الاسلام دکتر عیسیزاده معاون آموزشی نهاد در جلسه با مدیریت هم اندیشی و دانش افزایی استادان ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران این مدیریت گفت: خلاقیت و فکری که همکاران هماندیشی بکار میگیرند فرصت مغتنمی برای مجموعه است و رویکرد تربیت دینی در تراز انقلاب در همه قسمتهای معاونت متناسب با نوع ماموریت جاری است و نیاز به تأمل دارد ، این شعار از استاد بالادستی گرفته شده است مثل اسلامی شدن دانشگاه ها که معتقدیم دغدغه رعایت مبانی اسلام، زمینه ساز اسلامی شدن دانشگاه است.
معاون آموزشی نهاد ادامه داد: سازمان وقتی به موفقیت میرسد که برای خود چشماندازی داشته باشد و برای امور، نگاهها و برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته باشد چرا که وصول به اهداف کوتاه مدت، برای پرداخت به اهداف بعدی انگیزه بخش است.
وی در ادامه افزود: مجموعه هماندیشی سرچشمه است چرا که شما با استادانی مواجه هستید که تربیت نسل آینده را عهده دار هستند لذا طبقه بندی و رتبه بندی استادان در راستای این هدف است.
حجت الاسلام عیسیزاده گفت: براساس تجربه، وجود استادان مغرض و معاند بسیار کم و حتی نزدیک به صفر است. اما سایر استادان در حلقههای متفاوت قابل دسته بندی هستند که شناسایی و توجه هرچه دقیقتر به این رتبه بندی استادان، بسیار راهگشا است و باید روی راهبردهایی که به آن رسیدهایم مصر بوده و دنبال شیوههای تحقق آنها باشیم، مثل برقراری ارتباط استادان دانشگاه با مبادی اجرایی در هر شهر و استان که هم اندیشی میتواند این حلقه وصل باشد.
معاون آموزشی نهاد اظهار کرد: میدان گسترده و کار وسیع است اما نگاه ما به دوستان افرادی است توانمند و خلاق که به فکر اجرای کارها بوسیله ی شیوه های نو و جدید هستند.
وی افزود: افتادن در دام روزمرگی برای هر مجموعهای آسیب است و برای مجموعه هماندیشی این آسیب جدیتری است. انتظار من از همکاران مدیریت این است که به نیروها به عنوان افرادی متفکر و خلاق نگاه شود نه فقط سپردن کارهای روزمره و اجرای آنها. مدیریت هماندیشی به قدری باید چابک باشد که بتواند در بزنگاهها واکنش سریع انجام دهد و کارهای آن بروز و ظهور داشته باشد. ستاد همیشه باید از صف چابکتر باشد و برای صف ایجاد انگیزه کند و در صورت غفلت، تلنگر به صف وارد کند.
حجت الاسلام عیسیزاده در آخر با اشاره به نقش برجسته استادان معارف گفت : استادان معارف بخاطر روحانی بودن و انتصاب مستقیم به نظام و انقلاب که با انگیزه تربیت دینی به وجود آمده است دارای نقش بسیار برجسته هستند لذا آسیب شناسی این مجموعه بسیار مهم است. اینکه مشخص شود استادان معارف با چه مسائلی روبه رو هستند؟ و بعد از شناسایی آسیبها برای آنها برنامه ریزی شود. در این بحث باید نگاه تفکیکی و تخصصی به استادان معارف داشت. به این معنی که طرح بحثهای عام در اولویت نیست بلکه توجه خاص و نقطهای و برگزاری کارگاه برای این امور به صورت ویژه است و باید برای ارتقاء قریب 1200 نفر هیات علمی و حدود هفت هزار نفر استاد حق التدریسی معارف و ایجاد تحول در این قشر برنامهریزی شود.
حجت الاسلام محمدنژاد مدیر هم اندیشی و دانش افزایی استادان در بخشی از این نشست اظهار داشت: انتظار مجموعه مدیریت این است که در کنار مطالبه کارکرد، ارزیابی امکانات و شرایط هم توسط مسئولان بالا دست صورت گیرد و سازمان متناسب با ماموریتها، ابزار لازم را در اختیار مجریان امور قرار دهد. برداشت ما این است که این نگاه ضعیف بوده و در بیشتر موارد ارتباط مسئولان بالا دستی مطالبهگری است و در حوزه حمایت و پشتیبانی، کمتر کار شده است.
ارسال به دوستان